Ons team

Team van experts

Het team van Feniks Jeugd & Zorg bestaat uit zo’n 12 zorgprofessionals met elk hun eigen specialisme: persoonlijk begeleiders, GZ-psychologen (gedragswetenschappers), orthopedagogen (generalist), een systeemtherapeut en een PMT-therapeut. Alle persoonlijk begeleiders (PB’ers) zijn SKJ-geregistreerde jeugd- en gezinsprofessionals en de casusregiebehandelaar is altijd een GZ-psycholoog. Natuurlijk zijn er ook nog de collega’s die zorgen voor de administratie en andere praktische ondersteuning.

We stellens ons graag persoonlijk aan je voor als je bij ons langskomt voor een intakegesprek. Om je nu alvast een idee te geven van wat ons team belangrijk vindt, hebben we een aantal quotes voor je verzameld:

Mogen zien hoe de jongens zich ontwikkelen, maakt dit het mooiste werk dat er is. Ik ben dankbaar dat ik mag werken binnen een topteam en op zo’n mooie plek. Een plek waar de jongens een echte kans krijgen.

Nicole

Deze plek, de rust en de ruimte maken dat de jongeren zich in hun eigen tempo en op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. De mogelijkheden die ze hier krijgen zijn ontelbaar!

Marjolein

Wij vinden dat elk kind recht heeft op perspectief.

Margot

Je veilig voelen is de voorwaarde om je te kunnen ontwikkelen. Daarbij is iedereen om je heen betrokken. We doen het samen met jou en de mensen om je heen.

Mike

In problemen denken is de verkeerde kant op fantaseren. In creatieve oplossingen denken is de kracht van Feniks.

Ria

Elk kind moet de kans krijgen om een plek te vinden in de maatschappij.

Etienne

Vakmensen, doorzetters en altijd de cliënten op de eerste plaats. Ik ben dankbaar dat ik voor deze mooie organisatie mag werken.

Margriet

Snel navigeren

Contactgegevens

Feniks Zorg & Jeugd

Oostpolderweg 11 en 13
9909 TH SPIJK (gemeente Delfzijl)

Telefoonnummer: 0596-591010;
na 17.00 uur alleen in spoedgevallen

E-mail: info@fenikszorgenjeugd.nl (algemeen)

Kwaliteitskeurmerken

Image
Image
Image
Image
Image
Image